Adverteren

Een dagje uit, wat neem je mee?


Recreaties 25 Mar 2021
Een dagje uit, wat neem je mee?

Ga je er lekker een dagje op uit met vrienden of familie? Dan is het handig om vooraf jezelf al wat voor te bereiden. Zo ga je niet onvoorbereid op pad en zal je ook niet zo snel iets vergeten. Als je een dagje weg gaat, maak dan van te voren een lijstje wat er niet mag ontbreken. Kijk goed wat er op de plaats van bestemming wel en niet mogelijk is. Een goede voorbereiding zorg ervoor dat je straks niet voor een grote verrassing komt te staan. 

Eten en drinken voor onderweg

Moet je een eindje rijden tot je op de plaats van bestemming bent? Neem dan genoeg eten en drinken mee voor onderweg. Smeer thuis wat broodjes of neem eenvoudig beleg mee wat je tijdens de rit op je broodje kunt doen. Houdt het eten koel in een koelbox met vrieselementen en neem ook genoeg drinken mee. Neem bijvoorbeeld een fles water, een fles frisdrank en een pak sap mee. Zo heb je altijd voor iedereen wat mee en heb je geen te kort aan drinken. 

Neem ook weer niet te veel mee, want het is zonde als er veel over is aan het eind van de rit. Is er bij de plaats van bestemming, bijvoorbeeld bij de dierentuin, een gelegenheid om ergens wat te eten en te drinken? Dan wil je daar vast gebruik van maken. Het is dan zonde als je nog veel broodjes over hebt die je van thuis mee hebt genomen. Bedenk dus van te voren hoeveel je nodig hebt voor onderweg en neem niet te veel mee.

Kleed jezelf aan naar het weer

Bekijk van te voren welk weer het wordt, zodat je jezelf hier naar kunt kleden. Kleedt jezelf niet te warm, maar ook weer niet te koud. Is het ’s ochtends nog wat fris als je vertrekt, maar wordt het in de loop van de dag warm? Neem dan bijvoorbeeld een vestje mee die je ’s ochtend aan kunt doen, maar ’s middags uit kunt trekken. Zo kun je heel eenvoudig jezelf kleden naar het weer. 

Neem een fotocamera mee

Leg alle leuke momenten vast en neem daarom een fotocamera mee of een goede smartphone die mooie foto’s kan maken. Het is heel leuk om tijdens het dagje uit foto’s te maken. Zo kun je hier later naar terugkijken en zal je ook altijd aan de leuke dagjes uit herinnert worden. Een fotocamera kan handig mee worden genomen in een daarvoor bestemde tas. Kies voor een kleine fotocamera die je eenvoudig om je schouder of nek kunt hangen en waar je niet heel de dag mee hoeft te klungelen. 

Het verschil tussen IT en ICT
Computers 19 Jun 2021

Het verschil tussen IT en ICT

Het belang van huidverzorging
Drogist 06 May 2021

Het belang van huidverzorging

Hulp bij het kiezen van een studie
Onderwijs 04 May 2021

Hulp bij het kiezen van een studie

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen